MGM Carwash

 


Dogwash Heemskerk

 

MGM Dogwash & Beauty street is verhuisd!
Catharina Amaliahof 7
1947 HT Beverwijk
LET OP: ingang is aan de achterkant
gelegen aan de Reguliersstraat

Contact: Denisa Stoetzer
Telefoon (06) 190 35 382
e-mail: mgmdogwash@live.com

In onze Beautystreet graag contant betalen
(er is geen PIN aanwezig).

 

 

Klik voor onze filmpjes:

 

De wasbeurt in de MGM Dogwash

 

Het drogen van de hond in de MGM Dogwash

 

 

 

 

 

 

 

MGM Dogwash


De MGM Dogwash is een zelfbedienings hondenwasstraat waarmee u de vacht van uw hond door middel van het doorlopen van een aantal programma’s kunt verzorgen. De MGM Dogwash is hond– en baasvriendelijk ontworpen, waardoor het wassen en verzorgen van uw hond op een prettige manier kan plaatsvinden. Het betreden van de MGM Dogwash is zeer eenvoudig, ook voor grote(re) honden. De wasstraat is geschikt voor alle honden van 4 tot 120 kg, en voor puppy’s van 12 weken tot volwassen honden.

De MGM Dogwash is uitgevoerd in gepolijst RVS, en kan voor en na iedere behandeling gedesinfecteerd worden. Er zijn 7 programma’s mogelijk:

1 Shampoo/Wassen
2 Afspoelen
3 Anti vlooien/teken shampoo
4 Conditioner
5 Drogen op laag volume
6 Drogen op hoog volume
7 Desinfecteren

Het drogen van de vacht in de MGM Dogwash verloopt op een natuurlijke wijze; door middel van een waterblazersysteem. Op deze manier wordt er voorkomen dat de huid en vacht beschadigingen door hitte oploopt.

Heeft u hond huid– of vachtproblemen die met speciale (medicinale) shampoo - van de dierenarts - regelmatig behandeld dienen te worden? Hiervoor kunt u ook bij MGM Dogwash terecht.

Doordat veel honden tegenwoordig niet meer de hele dag buiten leven en lekker voor de warme kachel liggen, hebben deze huisdieren veel last van overmatige verharing. Dit kan vacht–problemen veroorzaken. Het regelmatig wassen van de vacht is een prima oplossing tegen deze problemen.

Dogwash accepteert euro munten en bankbiljetten.

U bent altijd welkom, maar maak vooraf wel een afspraak (telefoon (06) 190 35 382) om gebruik te maken van de MGM Dogwash. Indien u dat wenst kunnen wij u uitleg geven over het gebruik en begeleiden.

 

 

Enkele tips en voorzorg:

  • Zorg er voor dat uw hond goed is uitgelaten voor het bezoek aan MGM.
  • Niet te veel eten geven voor de behandeling.
  • Eventuele medische klachten, loopsheid, aandoeningen ziekte’s etc. vooraf melden bij ons (bijv. kennelhoest, epilepsie, hartkwalen...).
  • Alle honden aangelijnd houden bij binnenkomst (consequentie= eigen risico).

Bij de eerste bezoek aan Trimsalon wordt altijd een kort intake-gesprek gehouden, om kennis te maken.

Bij MGM Dogwash & Beauty street zijn de algemene leveringsvoorwaarden voor het Hondentoiletteerbedrijf van toepassing.

Uitleg diverse programma’s

Shampoo/wassen stand (programma 1)

Wanneer uw hond in de MGM Dogwash staat, kunt u de behandeling beginnen met het hondenshampoo-programma. Het water wordt direct met de hondenshampoo vermengt, waardoor u uw handen vrij heeft om uw hond grondig te wassen en rustig in te zepen.

Afspoelen met schoon water (programma 2)

Met programma 2 kunt u alle hondenshampoo en vuiligheid goed uitspoelen met schoon water. Wanneer u eventueel eigen speciale (medicinale) shampoo gebruikt kunt u dit programma ook gebruiken om uw hond met deze shampoo in te soppen. Nadat u uw hond goed heeft ingesopt kunt u hem/haar ook weer uitspoelen met dit programma.

Vlo en teek preventie (programma 3)

Bij dit programma wordt het er aan het schone water een preventief middel tegen vlooien en teken toegevoegd. Dit middel zorgt er voor dat teken en vlooien ongeveer een maand weg blijven. En het dood de volwassen vlooien. Na deze behandeling is het noodzakelijk de vacht weer uit te spoelen met programma 2.

Conditioner (programma 4)

Geef uw hond een heerlijke zachte vacht met programma 4. Aan het schone water wordt een conditioner toegevoegd. Hiermee kunt u de vacht op uw gemak inmasseren, wat de vacht van uw hond ten goede komt.

Drogen lage en hoge stand (programma 5 en 6)

Na de ‘natte’ behandeling van uw hond kunt u met programma 5 en 6 uw hond drogen. De warme lucht is krachtig waardoor het water uit de vacht wordt geblazen. Het is geen föhn met hete lucht. Deze zou de huid van de hond kunnen beschadigen. Het drogen van de vacht kunt u versnellen door een zelf meegebrachte borstel of kan te gebruiken.

Desinfecteren (programma 7)

De MGM Dogwash spoelt zich na iedere klant automatisch schoon. Vindt u het een prettiger gevoel om voordat u de behandeling begint de MGM Dogwash eerst zelf nog te desinfecteren, kunt u programma 7 gebruiken. Hiermee verzekert u zich ervan dat de MGM Dogwash geheel gedesinfecteerd wordt en u altijd in een schone omgeving kunt werken.