MGM Carwash

 

MGM Dogwash & Beauty street is verhuisd!
Catharina Amaliahof 7
1947 HT Beverwijk
LET OP: ingang is aan de achterkant
gelegen aan de Reguliersstraat

Contact: Denisa Stoetzer
Telefoon (06) 190 35 382
e-mail: mgmdogwash@live.com

In onze Beautystreet graag contant betalen
(er is geen PIN aanwezig).

Producten MGM Heemskerk

MGM Dogwash & Beauty street biedt de volgende diensten aan om uw hond op de juiste manier te verzorgen:

  1. MGM Dogwash: een zelfbedienings hondenwasstraat waarmee u door middel van diverse programma’s de vacht van uw hond weer optimaal in conditie kunt krijgen;
  2. Beauty street: de vacht– en huidverzorging voor uw hond. Het knippen, scheren, effileren, plukken, ontwollen en andere verzorging wordt hier op een professionele en persoonlijke manier uitgevoerd. Met veel aandacht voor de hond en in overleg met zijn of haar baas.
  3. Verkoop verzorgingsproducten: we verkopen in de Beautystreet tegenwoordig diverse verzorgingsproducten van Animal Factory.
  4. Verkoop van Carnifam producten: snacks en chews voor katten en honden
  5. Verkoop van Biofood producten: BioFood Diervoeding verwerkt 100% natuurlijke grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde hondenvoeding van Nederlandse bodem en maakt gebruik van het GROEN-garantie label. De Natuurzuiverheid en kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgt.
  6. Verkoop van MAG Hondentuigen, riemen en halsbanden. Op maat en met de hand gemaakt. U kunt zelf kleur en opdruk bepalen, met of zonder fleece of paardensluiting. Prachtig handwerk waarmee u uw hond een uniek en perfect passend tuig geeft. Dit wordt gemaakt op bestelling.

 

 

 

 

 

 

 

Tevens is het mogelijk dat we uw hond ophalen en weer thuis brengen. Dit kan in de plaatsen Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest voor € 5,-.

 

Naast het verzorgen van uw hond zijn wij ook verkoper en distributeur geworden van de nieuwe Dogwash. Deze nieuwe zelfbedienings hondenwasstraat is van zeer hoge kwaliteit en wij verkopen deze Dogwash voor de laagste prijs in Nederland, nu vanaf €8.500,-. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.