MGM Carwash
Denise Stoetzer met hond

MGM Dogwash & Beauty street is verhuisd!
Catharina Amaliahof 7
1947 HT Beverwijk
LET OP: ingang is aan de achterkant
gelegen aan de Reguliersstraat

Contact: Denisa Stoetzer
Telefoon (06) 190 35 382
e-mail: mgmdogwash@live.com

In onze Beautystreet graag contant betalen
(er is geen PIN aanwezig).

Over Denisa Stoetzer MGM Dogwash en Beauty Street


Aangenaam

Mijn naam is Denisa Stoetzer, 41 jaar, getrouwd en we hebben drie schatten van honden. Oorspronkelijk kom ik uit voormalig Tsjechoslowakije.

Nadat ik 18 jaar werkzaam ben geweest in de horeca en catering ben ik in 2010 de opleiding ‘Vakopleiding Honden toiletteren’ bij het Huisdieren Instituut te Bunnik gaan volgen.

Mijn liefde voor de honden, en het verzorgen en trimmen van mijn eigen honden heeft mij doen besluiten om van mijn hobby mijn werk te maken. We weten allemaal dat omgaan met dieren op andere manier verloopt dan omgaan met mensen. Het werken met honden is zo bijzonder; honden zijn geen toneelspelers ze hebben veel eenvoudigere emoties. De gave om zo ongecompliceerd en vrolijk te zijn is de reden dat ik zo graag met ze ‘aan de slag’ wil.

Het bedrijf

MGM Dogwash & Beauty street is een uniek concept: de combinatie van de trimsalon (Beauty street) en de hondenwasstraat (Dogwash). Daarnaast verzorgen we de vacht– en huidproblemen van de honden, in samenwerking met de dierenarts.

De MGM Dogwash is een nieuw, volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd apparaat. De introductie heeft plaats gevonden in de USA en Australië.
De wasstraat is een zeer hond–vriendelijk en eenvoudig te bedienen. De hondenbezitter kan zelf bepalen hoe lang de hond gewassen en verzorgt moet worden. Er is een keuze uit 7 programma’s waarmee de juiste verzorging voor uw hond gegeven kan worden. Door het gebruik van zeer hoogwaardige shampoos kan de hond onbeperkt gewassen worden.Wij als MGM Dogwash hebben ond gespecialiseerd in het behandelen van grote en zeer grote honden.

Geen problemen meer met het wassen van uw huisgenoot na het zwemmen, door de regen lopen, lekker door de modder rollen. De MGM Dogwash biedt dan de ideale uitkomst voor de juiste verzorging van uw hond. U kunt gezellig bij ons langs komen en alle vuiligheid bij ons achterlaten.

In 2015 heb ik twee nieuwe cursussen gevolgd bij de Martin Gaus Academie en deze met succes afgerond: Kynologisch Instructeur 1 en Hondentaal.

 

 

 

Ontstaan

De naam MGM is afgeleid van de beginletters van mijn eerste drie honden:
Met de grote eer aan Melly (Shi-Tzu): ‘Friends for life’;
Gina (Shi-Tzu): ‘My beloved dog’;
en Max (Bordeaux Dog): ‘Crime, stealing your heart’.